FotOgrafijos šeimos albumui

Akimirkos visam gyvenimui! Jų nepakartosite, jei tik praleisite. Jos byra iš atminties kaip jūros smėlis tarp pirštų...
Štai kodėl Šeimos albumas vertas tūkstančio geriausių fotografijų!

2009 m. rugsėjo 12 d., šeštadienis

Diena įgavo nuotaiką!

"Kamuoliu aš nesidalinsiu, bet pažiūrėti ką veikiate, aš labai noriu!" - Motiejus (16 mėn.) jaukiai įsitaisęs žydroje vaikjuostėje iš kurios stebi žaidimų aikštelėje dūkstančius vaikus.

Plaukučiai lyg pūkeliai, akys ryškios, smakriukas apvalus - kūdikiškai gražu!

Svarbiausia - lėlė! Mažylę apkabina mama, o ji stipriai apglėbia lėlę. Nė nemėginu imti, nors pati jai daviau. Bet pirštukai laiko pernelyg stipriai, kad rizikuočiau. Tegu... Jauki akimirka, nuostabūs žvilgsniai, nors lėlytės tik viena akimi... :)


Augustė (7 mėn.) pretenduoja tapti rimtu modeliu - nėkart nesimuistė, nėkart neprieštaravo, sėdėjo vaikjuostėje ir stebėjo pasaulį. Gal todėl, kad taip gera pas mamą? Šalia visuomet saugiau!



Augustė, Vakarė, Paulius Petras, Ūla, Radvilė, Jogailė, Eleonora Magdalena, Levas, Rūta, Motiejus, Justas... Štai mano mažieji modeliukai! Dideliom ryškiom akim, pūstais skruostais, baltom kasytėm, nustebusiu žvilgniu, mojuodami balionais, slėpdamiesi po skėčiu džiugino praeivių akį! Ir diena iškart įgavo nuotaiką!


Mes šventėme. Ką? Gražią dieną! Kai mažyliai krykštauja, debesėliai lekia pro šalį, norisi dainuoti? Ar mamos dainavo iš laimės? Susitiksite, paklauskite!

Iki pasimatymo!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą