FotOgrafijos šeimos albumui

Akimirkos visam gyvenimui! Jų nepakartosite, jei tik praleisite. Jos byra iš atminties kaip jūros smėlis tarp pirštų...
Štai kodėl Šeimos albumas vertas tūkstančio geriausių fotografijų!

2009 m. rugpjūčio 23 d., sekmadienis

KAD LIEŽUVIS ŠYPSOTŲSI. AR TAIP GALI BŪTI?!

Gurmanas tas, kuriam aplinkui rūpi tiktai skonis, vaizdas, kvapas ir kokybė. Mėgaukis ramiai. Pajusk gardumą burnoje, traškesį ir šviežumą. Nuostabu, tiesa?


Paryžiaus gardumynai. Mhm.
Liudvigas Bemelmansas (1898 - 1962, La Bone Table) yra pasakęs, kad mokytis būti gurmanu turi dar vaikystėje. Jei nori būti geras jojikas, turi mokytis nuo mažens. Jei nori ugdyti skonį, turi augti Prancūzijoje, o tavo tėvas turi būti tikras gurmanas. Tavęs neturi dominti niekas, išskyrus tavo skrandį...





Sakoma, maisto skonis priklauso nuo nuotaikos. Leiskite jums palinkėti jos puikios ir pakilios ragaujant, uodžiant, mėgaujantis.





Gyvenimas yra per trumpas, kad gertum prastą vyną.
Robin Sharma, 2009.09.15 Vilnius

1 komentaras:

  1. Šitos nuotraukos sukuria labai šiltą ir šventišką nuotaiką! Pavyzdžiui, jei atėjus i restoraną ant jo sienų pamatyčiau kažką panašaus, tai tikrai jame užsisedėčiau, kol paragaučiau visus meniu skanumynus ir išgerčiau taurę gero vyno :) Ir šiaip, žiūrint į šias nuotraukas, kyla noras praleisti keleta tingių dienų kokiam Provanse... :) Super!

    AtsakytiPanaikinti