Gurmanas tas, kuriam aplinkui rūpi tiktai skonis, vaizdas, kvapas ir kokybė. Mėgaukis ramiai. Pajusk gardumą burnoje, traškesį ir šviežumą. Nuostabu, tiesa?
Paryžiaus gardumynai. Mhm.
Liudvigas Bemelmansas (1898 - 1962, La Bone Table) yra pasakęs, kad mokytis būti gurmanu turi dar vaikystėje. Jei nori būti geras jojikas, turi mokytis nuo mažens. Jei nori ugdyti skonį, turi augti Prancūzijoje, o tavo tėvas turi būti tikras gurmanas. Tavęs neturi dominti niekas, išskyrus tavo skrandį...
Šitos nuotraukos sukuria labai šiltą ir šventišką nuotaiką! Pavyzdžiui, jei atėjus i restoraną ant jo sienų pamatyčiau kažką panašaus, tai tikrai jame užsisedėčiau, kol paragaučiau visus meniu skanumynus ir išgerčiau taurę gero vyno :) Ir šiaip, žiūrint į šias nuotraukas, kyla noras praleisti keleta tingių dienų kokiam Provanse... :) Super!
AtsakytiPanaikinti